2012. február 19., vasárnap

Rod Hutchinson Dream Maker Enigma bojlis botok - Jelenlegi ára: 1 Ft -


Eladó 2db Rod Hutchinson Dream Maker Enigma bojlis bot gyári botzsákjában eredetiségét igazoló papírjával
Egyedi és utánozhatatlan Angliában kézzel készült sorszámozott darabok, eredeti angol minőségben a pontyozás nagymesterétől.
A botokat sajnos már nem gyártják, ezért eszmei értékkel bírnak!
A botok gyári kiadású eredeti Rod Hutchinson botok és nem lettek felújítva vagy újralakkozva, nem felpolírozottak, nem utánzatok vagy hamisítványok, az eredetiségét igazoló papírjai megvannak (képen látható)! Az egyik negyedik botként volt tartva, ezért keveset használt szép és megkímélt állapotban van, a másik ötödik tartalék bot volt, ezért nem volt használva még vízparton soha sem járt, így gyakorlatilag új bot! Ilyen szép állapotban már szinte beszerezhetetlenek! Amennyiben igazi ritkaságot és kuriózumnak számító profi bojlis botokat szeretnél akkor ne keress tovább, mert megtaláltad!
Méret: 13ft (3, 96m)
Dobosúly: 3, 5 lbs
Tagok: 2
Jellemzők:
- extrém vékony zsákszövésű blank,
- bordó színű bottest és gyűrűkötések,
- kézi feliratozás és sorszámozás,
- 5+1 FUJI SIC gyűrű (40-12 Tipp),
- FUJI 18-as orsótartó,
- osztott nyél,
- parabola akció.
Hand Made in England!
A botok 3, 5lbs dobósúlya ne tévesszen meg senkit sem, ettől még nem kemény dobóbotok, inkább az angol blankokra jellemzően lágyabb karakterű behordásra alkalmas típus parabola akcióval, amely fárasztás közben fokozatosan felkeményedik felőrölve a kapitális halak erejét is, élvezet velük a halak fárasztása! Természetesen dobni is lehet velük de lágyságukból adódóan ne várjon tőle a használójuk 130-150 méteres dobástávolságot!
Személyes átvételnél a botok átnézhetőek-ellenőrizhetőek és amennyiben a leírtak nem fednék a valóságot akkor a vevő negatív értékelés nélkül visszaléphet a vásárlástól!
Megbízásra értékesítem de már nálam van, így nem kell rá napokat várni, az aukció lejártát követően azonnal át tudom adni vagy előzetes egyeztetés és megegyezés esetén a vevő felelősségére postázni is tudom!
A képek az eladó botokról készültek és nem letöltött képek!
Az aukcióban a két botra lehet licitálni és az ár a kettőre párban értendő, külön nem eladó!
***Előzetes értékegyeztetéssel esetleg beszámítok Rod Hutchinson Intrigue vagy Intrigue MKII 13ft 3, 5lbs botokat de kizárólag csak szintén szép és megkímélt állapotban lévőek érdekelnek! Beszámítás kizárólag előzetes értékegyeztetés és megegyezés után személyesen Budapesten lehetséges, ebben az esetben a villámár a csereár! ***
A termék minimálárát egyenlőre nem fedem fel, amennyiben az ajánlat eléri vagy megközelíti azt és számomra elfogadható akkor az aukciót esetleg hamarabb is lezárom!
Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rájuk és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok az ilyeneket válasz nélkül törlöm!
Licitet nem törlök!!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást és az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással azonnal rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést illetve részletfizetést nem tudok elfogadni!
Kérem, hogy mielőtt licitálna olvassa el figyelmesen a termékleírást, mert későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen reklamációt vagy kifogást mivel a termékleírásban mindent előre jeleztem!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING! Only sold in Hungary!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELFOGADJA ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 15:34
. Rod Hutchinson Dream Maker Enigma bojlis botok - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos