2012. február 18., szombat

snuza HALO mobil légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 20 000 Ft +

A készüléket a szülő a gyermek pelenkájára rögzíti egy rendkívül erős, és rugalmas övcsipesz segítségével, mely a gyermek légző-mozgását a gyermek hasán érzékeli (hasi légző mozgás), és melynek 20mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez a szülőnek.
A készülék egy olyan rendkívül erős, de rugalmas övcsipesszel van rögzítve,  ami fixen rögzíti és tartja a készüléket a pelenkán, és amelynél az elmozdulás veszélye is minimális.
A SNUZA HALO érzékelő-rendszere egy egyedülállóan kifejlesztett, hypoallergén orvosi anyagokból készült rugalmas érzékelő-fej, mely a baba pocakjára simulva érzékeli a gyermek légző-mozgását.
A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik, - pont azért, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben. A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára,   ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen, - a fenti ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőrével.
Amennyiben a készülék nem érzékel 15mp-ig légző-mozgást, gyengéd rezgetéssel megkísérli a babát lélegzet-vételre késztetni (Stimuláció). A klinikai tesztek szerint az esetek több mint 65%-ában ez a rendkívül gyengéd rezgés elég ahhoz, hogy a baba levegőt
vegyenA készüléket a szülő a gyermek pelenkájára rögzíti egy rendkívül erős, és rugalmas övcsipesz segítségével, mely a gyermek légző-mozgását a gyermek hasán érzékeli (hasi légző mozgás), és melynek 20mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez a szülőnek. A készülék egy olyan rendkívül erős, de rugalmas övcsipesszel van rögzítve,  ami fixen rögzíti és tartja a készüléket a pelenkán, és amelynél az elmozdulás veszélye is minimális. A SNUZA HALO érzékelő-rendszere egy egyedülállóan kifejlesztett, hypoallergén orvosi anyagokból készült rugalmas érzékelő-fej, mely a baba pocakjára simulva érzékeli a gyermek légző-mozgását. A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik, - pont azért, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben. A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára,   ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen, - a fenti ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőrével. Amennyiben a készülék nem érzékel 15mp-ig légző-mozgást, gyengéd rezgetéssel megkísérli a babát lélegzet-vételre késztetni (Stimuláció). A klinikai tesztek szerint az esetek több mint 65%-ában ez a rendkívül gyengéd rezgés elég ahhoz, hogy a baba levegőt
vegyen


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 22:20
. snuza HALO mobil légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Fontos