2012. január 24., kedd

USB ionizátor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft ?

USB portról működő levegő ionizátor.
Negatív töltésű ionjai semlegesítik a szagokat, füstöt, port, virágport, ázott kutya szagot és a többi pozitív töltésű iont. Vegyszerek illetve egyéb adalékok nélkül működik.
 
A negatív ionok, olyan molekulák, melyeknek van egy plusz elektronjuk, 1899 Elster és Geitel tudósok fedezték fel őket. Az egerek tovább élnek bizonyos esetekben, ha negatív ionoknak teszik ki őket. A negatív ionokat összekapcsolták bizonyos csírák elpusztításával és a fertőzések megelőzésével. Dr. Igho Hart Kornblueh orvos azt vette észre, hogy betegei 57 %-kal gyorsabban épülnek fel műtét után, ha nagydózisú negatív ionoknak teszik ki őket. Azt is felfedezték, hogy a negatív ionok segítenek az allergiákon, migréneken és sinus problémákon.
Bár a negatív ionok megtalálhatók a természetben (óceánok és vízesések közelében kétszer nagyobb mennyiségben fordulnak elő, mint máshol), környezetünkből sajnos hiányoznak ezek a hatásos fokozó szerek.
 
A negatív ionok úgynevezett "jó ionok" vagy "boldog ionok" mert nagymértékben befolyásolják hangulatunkat, libidónkat, a jóllét érzését. Azt a módot, amelyet úgy érzünk, mint a vízesések környékén, a hegytetőkön, vagy vihar után a vízparton. A negatív ionok azok, amelyekre vágyunk. Javítják alvásunkat, felgyógyulásunkat és minden más érintett terület is.
 


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-30 12:20
. USB ionizátor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos